Een veilige & krachtige route
naar overwin onzekerheid

Bouw zelfvertrouwen
met ons BJJ-Programma
(Brazillian Jiu Jitsu)

Met Brazilian Jiu Jitsu bouwen kinderen zelfvertrouwen. Dit helemaal, wanneer wij hier mentale zelf ontwikkeling aan toevoegen.

Veilig
&
Stoer

Onzekerheid zit diep en is een “sluip moordenaar”. Onze speciale BJJ leert je veilige en stoere trucjes hoe je onzekerheid overwind.

Mentaal
&
Sterk

Kinderen weten niet wat onzekerheid is. Toch beïnvloed onzekerheid sport, school, spelen, vriendjes en meer.

Liefdevol
&
Beschermend

Liefdevol en beschermend zijn, wordt vaak geassocieerd met zwakheid. Eigenlijk is dit een kracht. Onze BJJ ontwikkeld dit.

Onzekerheid is
- de basis van alles-

Mentaal & Sterk

Onzekerheid zit diep en is een “sluip moordenaar”. Ons speciale BJJ-programma leert je veilige en stoere trucjes hoe je onzekerheid overwind.

Liefdevol & Beschermend

Kinderen weten niet wat onzekerheid is. Toch beïnvloed onzekerheid sport, school, spelen, vriendjes en meer. Ons speciale BJJ-programma leert je mentaal sterker te worden en hoe je onzekerheid overwind.

Veilig & Stoer

Liefdevol en beschermend zijn, wordt vaak geassocieerd met zwakheid. Eigenlijk is dit een kracht. Ons speciale BJJ-programma leert je liefdevol & beschermend te zijn en hoe je onzekerheid overwind.

De 5 Transformaties
helpen onzekerheid te overwinnen

Wij hebben video cursussen, workshops, boeken die jou helpen om je onzekerheid te overwinnen. Geschikt voor iedereen die zijn leven wil verbeteren.

Veilig & Stoer

Ieder kind wil:
zich veilig voelen,
trots kunnen zijn,
zijn angst kunnen overwinnen,
enzovoort.
Wist je dat onze speciale BJJ
een kind omturnt in een enthousiast zelfverzekerd kind?

Onzekerheid en kracht

Herhaling van basis oefeningen is key binnen BJJ. Hierdoor bouw je natuurlijke kracht op, zonder dat het lichaam van een kind wordt overbelast.

Onzekerheid en ademhaling

Een belangrijk onderdeel van BJJ is letten op de ademhaling. Dit onder controle krijgen, is een basis vaardigheid in een leven vol zelfvertrouwen.

Onzekerheid en kalm blijven

Wanneer je je in een benauwde positie begeeft is het key om kalm te blijven. Dit op jonge leeftijd trainen, zorgt veel veel zelfvertouwen.

Onzekerheid en flexibiliteit

Goed weten wat je allemaal met je lichaam kan, zorgt voor veel zelfvertrouwen. BJJ leert je op een veilige manier flexibel te zijn en help je grenzen te ontdekken.

ONZEKERHEID EN KRACHT
Ieder kind wil zo weinig mogelijk:
Gekwetst of verdrietig zijn,
Twijfel in haar kunnen hebben,
Buitengesloten worden,
enzovoort.
Wist je dat onze speciale BJJ
kinderen een boost in sociale vaardigheden geeft?
ONZEKERHEID EN VOORUIT DENKEN

Onzekerheid en vooruit denken

BJJ is als schaken, maar dan met het menselijk lichaam. Vooruitdenken en plannen is key. En dit nalaten resulteert in verlies. Dit onder de knee krijgen zorgt voor zelfvertrouwen in het leven.

Onzekerheid en sterk staan

Er bestaat niet voor niets zoiets als "stevig in je schoenen staan". Met BJJ leer te dit op een spelende wijze. Het besef dat je ten alle tijden kan omgaan met situaties die je uit balans kunnen brengen, is key.

Onzekerheid en leren verliezen

BJJ bestaat uit verliezen en verbeteren. Het mentaal weerbaar worden en het kunnen omgaan met verlies is waardevol in het leven.

Onzekerheid en discipline

BJJ bestaat uit het leren van veel verschillende technieken. Dit lukt alleen maar met discipline. Omdat deze vorm van discipline zowel lichamelijk als geestelijk is, is dit uitermate geschikt voor kinderen. Weten dat je over discipline beschikt zorgt voor zelfvertrouwen.

Als ouder wil je dat je kind:
“Goed in deze wereld doet”,
Haar emoties durft te tonen,
Opkomt voor anderen,
Opstaat na vallen,
Discipline heeft,
enzovoort..
Wist je dat onze speciale BJJ
kinderen zelfverzekerd klaarstoomt voor suuces?

Onzekerheid en liefde & respect

Het trainen BJJ technieken kan alleen maar als je de ander geen pijn wilt doen en respect heb voor de ander. Omdat er geen schoppen of slaan bij BJJ aan te pas komt, leert een kind met liefde en respect te trainen.

Onzekerheid en vallen & opstaan

Doel van BJJ is om de ander naar de grond te krijgen en vervolgens diverse technieken toe te passen. Veilig vallen is daarom essentieel. Ook zo snel mogelijk jezelf herpakken vanuit een verliessituatie is key. Elementen die beide zelfvertrouwen helpen bouwen.

Onzekerheid en luisteren

Binnen BJJ is het van essentieel belang dat je luistert naar zowel de trainer als via "afkloppen" of feedback naar je trainingspartner. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Goed luisteren is essentieel voor het leven.

Onzekerheid en samenwerken

BJJ kan je niet alleen doen. En beter worden al helemaal niet. Als kind leert je dus hoe je, zonder inzet van je ego, samen beter wordt.

ONZEKERHEID EN LIEFDE & RESPECT

Oké. Ik weet nu de impact van onzekerheid.
Maar hoe kom ik hier nu vanaf?

Add Your Heading Text Here

Simpel!

Sluit je aan bij 1.000 anderen

De 5 Transformaties (TFM) zorgen ervoor dat jij onzekerheid overwint.

Schrijf je in

Schrijf je in

Er zijn geheimen
waar niemand over praat

Waarom hebben zij succes.nl

Waarom slagen rijke of beroemde mensen?

Niets werkt.nl

Waarom werkt niets voor jouw?

Eeuwenoud geheim.nl

Hoe is het mensen vroeger wel gelukt?