Ik ben was ook onzeker

Vooral in mijn tiener jaren.

Maak kennis met je gidsen

Jeannette Belonje

De menselijke natuur gaat over emotionele verbinding en respect. Jeannette is gewend om te luisteren en verbinding te maken met haar patiënten. Binnen ons team brengt ze deze ervaring naar een hoger niveau. De behoefte die ze voelt als moeder van vijf in het helpen van haar familie om hun leven te verbeteren, is het vertrekpunt van de OverwinOnzekerheid beweging.

Jeannette Belonje

Initiatiefnemer van OverwinOnzekerheid, moeder van vijf en mondhygiënist

Pyke houdt van leren van en luisteren naar mensen. Hij heeft er geen probleem mee om zijn eigen gedachten en overtuigingen achter te laten en verrijkte inzichten te verkrijgen. Met zijn Colombiaanse indigenous roots, is hij is de oorspronkelijke (spirituele) gids achter onze beweging.

Pyke van Dieren

Technische motor van de OverwinOnzekerheid beweging. Filantropische ondernemer en vader van vijf.

Pyke van Dieren

Word onderdeel van onze beweging!

Over ons moet over jouw gaan

Missie – “Word gelukkig, gezond en welvarend” –

Wij, jij en onze leden – allen – willen leven in gezondheid, met liefde, geluk, relaties, rijkdom, een mooie carrière of zelfs een spiritueel wezen worden.

Nu kunnen we dit allemaal samen doen.

Onze waarden

Wees objectief

Wees objectief

Kun je je hoofd koel houden en kalm blijven als iemand zich verzet tegen je overtuigingen? Objectief blijven is een ware kunst die je onder de knie kunt krijgen. Kun je zien wat anderen niet kunnen?

Wees respectvol

Meer luisteren

Er is een reden waarom mensen twee oren en slechts een mond hebben. Helaas lijken veel mensen dit eenvoudige feit te vergeten .

Meer luisteren

Wees respectvol

Laten we genderdiscussies, etniciteit, (w) suprematie en politiek buiten beschouwing laten. Dit voorkomt alleen dat mensen eerlijke en echte menselijke connecties hebben.

De rest van ons team

Omdat we slechts een klein team hebben, werken we ook veel samen met freelancers en mensen uit onze community. Als jij ons wilt helpen, laat het ons weten!

Er zijn geheimen
waar niemand over praat

Waarom hebben zij succes.nl

Waarom slagen rijke of beroemde mensen?

Niets werkt.nl

Waarom werkt niets voor jouw?

Eeuwenoud geheim.nl

Hoe is het mensen vroeger wel gelukt?