Weerbaarheidstraining voor onzekere kinderen

Dit zijn automatisch gegenereerde Nederlandse vertalingen van de oorspronkelijke Engelse posts. Voor het beste begrip lees de Engelse versie. Klik op de vlag.  EN PNG English

Deel Posts

Veel kinderen hebben in het dagelijks leven problemen met zelfvertrouwen en zijn onzeker. Onzekere kinderen zijn vaak, te afhankelijk, neerslachtig, hebben driftbuien, faalangst en vaak moeite met veel dagelijkse zaken op school.

Voor dit soort problemen kan het kind gebaat zijn bij een mentale weerbaarheidstraining. De weerbaarheidstraining heeft als doel de positieve kwaliteiten van het kind versterken waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. De kinderen kunnen weer in balans (gevoel-verstand) komen. Door verandering van binnenuit centraal te stellen komt een proces op gang dat het kind sociaal-emotioneel weerbaarder maakt en sterker in de schoenen zet wat er voor zorgt dat ze beter om kunnen gaan met bijvoorbeeld pesten of door het zelf vertrouwen zelf minder snel slachtoffer te zijn.

Speciaal voor onzekere kinderen is een weerbaarheidstraining ontwikkeld die de eigenwaarde en het zelfbeeld verbeteren. Het kind leert ook in alle omstandigheden om te gaan in de weerbaarheidstraining met met groepssituaties die omgeving en school kunnen veroorzaken. Zowel voor kinderen op de basisschool als kinderen op de middelbare school is er een weerbaarheidstraining beschikbaar.

Door middel van fysieke en mentale oefeningen worden de kinderen getraind om weerbaarder met vervelende alledaagse situaties om te gaan, keuzes te maken en zelfverzekerd om te gaan met de problemen die op hun pad komen.

Recent Posts

Onze E-learning video's

Play Video

Er zijn geheimen
waar niemand over praat

Waarom hebben zij succes.nl

Waarom slagen rijke of beroemde mensen?

Niets werkt.nl

Waarom werkt niets voor jouw?

Eeuwenoud geheim.nl

Hoe is het mensen vroeger wel gelukt?